Filter Products Showing all 7 results
Sort By
Categories
Color
Size
Price Range
 • Lavendelzakje met lavendel print

  15.00

  Geurzakjes gemaakt van katoen en gevuld met lavendel bloemetjes van de beste kwaliteit. De zakjes zijn per stuk geprint met cyanotype- een blauwdruk techniek. Gedroogde bloemen als print- deze zakjes zijn geprint met lavendelbloemetjes. Er zijn verschillendel prints.

  Deze prints worden met de hand gemaakt en daardoor zijn alle zakjes verschillend.

  Afmetingen 9x12cm

 • Oogkussen Lavendel

  24.95

  Een oogkussen wordt gebruikt bij meditatie-sessies, yogalessen en bars, maar kan natuurlijk ook thuis gebruikt worden. Het is een langwerpig kussen gevuld met biologisch lijnzaad en lavendel. Het lijnzaad zorgt ervoor dat het de contouren van het gezicht volgt en comfortabel op het gezicht ligt. De lavendel heeft een prettige ontspannende werking. Leg het kussentje over je ogen, adem lekker in, ontspan en geniet van het kalmerende effect van lavendel, afbouwen van stress kan niet gemakkelijker dan dit! Het kussen helpt ook bij hoofdpijn en gespannen spieren, maar kan ook helpen om makkelijker in slaap te komen. oogkussen lavendel 100% katoen – geverfd met plantaardig indigo vulling lavendel en lijnzaad gewicht: ca 125gr

 • Sole out

  Oogkussen Kamille

  24.95

  Een oogkussen wordt gebruikt bij meditatie-sessie, yoga en bars, maar kan natuurlijk ook thuis gebruikt worden. Het is een langwerpig kussen gevuld met biologisch lijnzaad en kamille. Het lijnzaad zorgt ervoor dat het de contouren van het gezicht volgt en comfortabel op het gezicht ligt. De kamille heeft een rustgevende werking. Leg het kussentje over je ogen, adem lekker in, ontspan en geniet van het rustgevende effect van kamille. Afbouwen van stress kan niet gemakkelijker dan dit! De kussentjes helpen ook bij (spannings) hoofdpijn, maar helpt ook bij het makkelijker inslapen.   oogkussen kamille 100% katoen – geverfd met geelwortel Vulling kamille en lijnzaad gewicht: ca 125gr

 • Oogkussen Roos

  24.95

  Een oogkussen wordt gebruikt bij meditatie-sessie, yoga en bars, maar kan natuurlijk ook thuis gebruikt worden. Het is een langwerpig kussen gevuld met biologisch lijnzaad en rozenblaadjes. Het lijnzaad zorgt ervoor dat het de contouren van het gezicht volgt en comfortabel op het gezicht ligt. De zachtgeurende rozenblaadjes heeft een verfrissende werking. Leg het kussentje over je ogen, adem lekker in, ontspan en geniet van het kalmerende effect van de rozenblaadjes.. Afbouwen van stress kan niet gemakkelijker dan dit! De kussentjes helpen ook bij hoofdpijn en gespannen spieren, maar helpt ook bij het makkelijker inslapen. De kussens zijn gemaakt van biologische katoen en op een natuurlijke wijze ingeverfd met meekrap (rubia tinctorum)- het design is een kenmerkend voor de oogkussens van Indigo-C. oogkussen roos 100% katoen – geverfd met meekrap (rubia tinctorium) Vulling rozenblaadjes en lijnzaad gewicht: ca 85gr

 • Meditatiekussen rond

  89.95

  Zen zafu –zo heet dit ronde meditatiekussen,  is gemaakt van een biologisch katoenen canvas, en is gevuld met biologische boekweit doppen. Boekweit doppen zijn een restproduct van boekweit; een uiterst duurzaam én lichtgewicht materiaal dat een perfecte zit en ondersteuning geeft. Het wordt al eeuwenlang gebruikt wordt voor het vullen van meditatiekussens, onder andere in de zen traditie.

  Het patroon is handgeverfd volgens de Japanse Shibori methode- een soort afbinden met natuurlijk indigo- elk kussen is met de handgemaakt en daatdoor is geen enkel kussen identiek.

  In de buitenhoes zit een rits, waardoor het gemakkelijk is deze af te nemen en te wassen.
  De draagband maakt het makkelijk het kussen te dragen.

  Het katoenen binnenkussentje heeft ook een sluiting, hierdoor kan het meditatiekussen in hoogte versteld worden door vulling eruit te halen of er juist bij te doen. Zo kun je het kussen altijd instellen op de zithoogte die het best bij je past. Zit je makkelijk in kleermakerszit? Maak dan het meditatiekussen wat lager. Zit je helemaal niet makkelijk in kleermakerszit, probeer het meditatiekussen dan ook eens op zijn kant, in Seiza houding, met je knieën aan beide kanten naar voren en je voeten plat naar achter.

  Heb je per ongeluk te veel vulling weggedaan? Of is je meditatiekussentje in de loop van de jaren wat platter geworden? Bijvullen met een beetje rijst kan ook gewoon.

  Dit meditatiekussen vormt een mooie meditatie set met de bijpassende meditatie mat.

 • Sole out

  Meditatiemat

  89.95

  Vierkant meditatie kussen

TO TOP
X